top of page
EA0D1E8B-A781-4489-9B8C-232C21E0BC11.jpeg

Clubstanden en standen voor handelaars zijn volzet.

Inschrijvingen voor de wedstrijd zijn nog steeds welkom.

Les stands des clubs et des commerçants sont pleins.

Les inscriptions au concours sont toujours les bienvenues.

Met onze vereniging willen we alle mensen uit onze streek die hun hart verloren hebben aan het bouwen van statische schaalmodellen samenbrengen.

Niet enkel om elke vrijdagavond van elkaars gezelschap te genieten, maar ook om elkaar te motiveren en uit te dagen. En vooral om van mekaar  te leren. Binnen onze groep zijn er geen (modelbouw)geheimen.

Tips en tricks worden onderling gedeeld en indien nodig gedemonstreerd.

Regelmatig gaan we er op uit in clubverband. Vaak naar modelbouwbeurzen, waar één of enkele leden modellen inzetten voor de wedstrijd.

Meestal hebben we op zo'n modelbouwwedstrijd ook een clubstand, zodat we aan de bezoekers kunnen laten zien hoe een model wordt opgebouwd.

Naast beurzen doen we ook thema-uitstappen naar kazernes, musea of aanverwante clubs. Vaak om de echte versie van onze schaalmodellen eens goed te bestuderen en inspiratie op te doen voor onze volgende projecten.

Modelbouwgroep 84 organiseert elke vrijdagavond een workshop, daar kunnen leden vrij naartoe komen om aan hun modellen te werken.

Naast de geur van lijm en verf kan je er ook genieten van de gezellige ongedwongen sfeer bij een fris glas of warme koffie.

 

 

Met de steun van Stad Tienen

 

Stad Tienen.jpg
bottom of page